Barn & unga

toner

Barnkörer

På onsdagar kl.14-15, övar Sånghjärtat Ljusterö i prästgården. För barn i klass 1-3. Höststart 30 aug.

På torsdagar kl.13-14, övar Sånghjärtat Kulla i församlingsgården i Roslags-Kulla. För barn i klass 1-3. Höststart 31 aug.

Körledaren hämtar och lämnar barnen vid fritids.

Körerna sjunger några gånger per termin i våra kyrkor. Vi sjunger i bägge våra kyrkor, så man får vara beredd på att åka med färjan någon gång.

Vårterminens gudstjänster med små och stora är följande datum: 1/10 (Roslags-Kulla), 12/11 (Ljusterö). Dessutom har vi gudstjänst med luciatåg i Ljusterö kyrka 10/12. På julafton sjunger Sånghjärtat Ljusterö i julkrubban 10.00 i Ljusterö kyrka, och Sånghjärtat Kulla 12.00 i Roslags-Kulla kyrka.

Kontakta vik körledare Eva Svärd Mannerstedt på eva.svard.mannerstedt@svenskakyrkan.se

Ungdomskör

Ungdomskören Tridentem övar i Ljusterö prästgård varje onsdag kl.15.15-16.30 med start den 6 september. För ungdomar från ÅK 6 och uppåt (ca 12-17 år)